Methode

Bij Joost Weet Het! leer je op een gestructureerde manier Nederlands spreken. En het is nog leuk ook!

Inhoud

We besteden uitgebreid aandacht aan de grammatica. De grammatica wordt, op een heldere en duidelijke manier uitgelegd. Daarnaast moet je ook woordjes in je hoofd stampen. Het klinkt saai, maar het is de basis van goed Nederlands spreken, lezen en schrijven.

Vervolgens leer je spelenderwijs de grammatica gebruiken in de conversatieles. Aan de hand van alledaagse activiteiten, maar ook je persoonlijke situatie en interesses, leer je het Nederlands ook écht gebruiken. Dit doe je in de conversatieles. Zo merk je dat je de lessen direct kan toepassen in de praktijk. Dat werkt motiverend!

Veel cursisten spreken meestal wel een beetje Nederlands, maar ze doen dit vaak niet correct. Veelgemaakte fouten pakken we structureel aan, zodat je straks ook echt goed nederlands spreekt.

In de lessen van Joost Weet Het! doen de cursisten actief mee. De cursisten corrigeren elkaar in een leuke sfeer. En zo hoort het! Je leert het best door mee te doen.

Vorm

De docenten van Joost Weet Het! staan garant voor kwalitatief goede, maar ook leuke lessen. Ze maken gebruik van muziek- en speloefeningen en theatertechnieken. Je komt bij ons naar de les om te leren. Maar ook omdat het leuk is om een keer samen te schaatsen of boerenkool te maken.

Serieus leren kan op een leuke manier, dat bewijst Joost Weet Het!. We kiezen dan ook voor een gezellige en stimulerende omgeving. Ook kijken we verder dan de lessen en helpen je graag op weg in Nederland.

Groepsgrootte en niveau

Joost Weet Het! werkt bewust in kleine groepjes van maximaal tien cursisten. Maar ook in zulke kleine groepjes, kan het niveau en tempo nog verschillen. Daarom splitsen we zo'n groepje op als het nodig is. Om goed inzicht krijgen in je niveau toetsen we je regelmatig. Daarom leer je bij Joost Weet Het! altijd op je eigen niveau en in je eigen tempo.

Garantie

Joost Weet Het! staat garant voor goede en intensieve lessen. Maar die garantie geven wij alleen als jij ons ook iets garandeert. Overgave en inzet en anderhalf uur per dag huiswerk maken. Alleen dan is het rendement optimaal.

Course program